УЧЕНИЧЕСКА ФИРМА "FRESH IDEAS" 2015/2016
ПРЕДСТАВЯНЕ


Автор на логото:
   худ. Сашо КамбуровFRESH IDEAS & мрежата

 


 
БЪДИ СВЕЖ! ОПИТАЙ ФРЕШ!
     УК „FRESH IDEAS”

 Г-жа Павлина Петкова, преподавател.
Президент на УК - Благослав Стоянов,
Ивана Иванова - мениджър Производство, Вероника Кянова - мениджър Маркетинг и реклама;
Пламен Иванов - Финансово-счетоводен отдел и Николай Панов - Отдел Човешки ресурси:
Ели Попова - административен секретар

НАШИТЕ ПРОДУКТИ     Предметът на дейност на компанията е производство и продажби на храни и напитки, създадени по стари, български рецепти по екологичен начин на основата на натурален пчелен мед, български билки, лимони, ядки и плодове.
     Продуктите са изработени по предоставени рецепти и технология от нашия партньор - ЕТ” Мартекс – Мариян Иванов” – Плевен, ул.”Ангел Кънчев” № 20, срещу подписан договор за сътрудничество. Използва се поръчкова система, съобразена с потребностите на потребителите и възможностите за производство на изпълнителя. Пчелният мед е закупен от Земеделски производител Илия Петров, чийто пчелин се намира в района на село Крушовица, Плевенска област Нашите продукти са предназначени за:
     - Деца и ученици
     - Младежи, които активно се занимават със спорт
     - Хора със здравословни проблеми

ГАЛЕРИЯ

 

МЕДИИТЕ ЗА НАС


 

 Учебните фирми от СОУ „Пейо Яворов“ – Плевен с призове от регионалния панаир във Велико Търново
Публикувано от: Плевен за Плевен

   Младите предприемачи от СОУ „Пейо Яворов“ – Плевен, обучаващи се в профил „Предприемачество и бизнес”, защитиха своите иновативни бизнес идеи на Регионалния панаир на учебните компании от Северна България във Велико Търново.
   Официални гости на събитието бяха евродепутата Ева Паунова, кметът на Велико Търново Даниел Панов, както и изпълнителния директор на организатора Джуниър Ачийвмънт България Милена Стойчева.
   Учебна компания „Fresh Ideas” предложи здравословна напитка „Меден еликсир”. Продуктът е произведен от екологични природни суровини -пчелен мед, лимони, български билки, подправки и изворна вода по традиционна рецепта. Водени от мисията си да мотивират своите потребители към всекидневна консумация на натурални храни и здравословен начин на
живот, учениците създадоха атрактивен щанд и привлякоха вниманието на посетителите. Дегустация , интервюта с жури, беседи с гости и официални лица, дискусии за полезните качества на „Меден елексир” и презентации, съпътстваха интензивния ден на екипа на „Fresh Ideas”. Журито отличи компанията със Сертификат за „Здравословно бизнес решение”.

 

ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО