УЧЕНИЧЕСКА ФИРМА "SILVER TONIX" 2014/2015
ПРЕДСТАВЯНЕ


Автор на логото:
   худ. Сашо Камбуров


SILVER TONIX & мрежата

 

 Защитна свежест, от природата ... на УК „SILVER TONIX”

 Производство и продажба на тонизиращи козметични продукти, на база сребърна вода.

 Иван Бенков, ръководител на фирмата;  Президент: Апостол Савов
    Иновативният продукт и дейността на компанията ни предполагат нуждата от опитен наставник, сблъсквал се с разнообразни предизвикателства и успял в областта на предприемачеството. На проведеният открит урок в училището ние имахме възможността да се срещнем и запознаем лице в лице с г-н Александър Белокапов, който сподели както професионалните си възгледи, така и лични впечатления, и интересни истории от своя живот. В негово лице ние открихме професионалист, който би оказал огромно значение за успеха на нашата фирма. Изявяваме желанието си да бъде наш ментор и се надяваме да приеме поканата ни.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ


 

 

 

 


 
Tонизиращи козметични продукти, на база сребърна вода.
   Вие можете да използвате Silver ToniX ежедневно.
Ag+ йони в състава му имат невероятната способност да проникват в клетките на над 650 вида бактериите и да ги унищожават. Тяхното действие е по-ефективно от антибиотиците.
    Вторият активен компонент на Silver ToniX са натурални етерични масла. Освен тяхното благоуханието, знаете, те имат и различни лечебни свойства. Успокояват нервната система, възпрепятстват образуването на неприятна миризма, намаляват възпалителни процеси по кожата и като цяло повишават жизнения тонус на човек.
    1. Почистването на лицето, врата, гърба, гърдите и ръцете с памук или тампон, осигурява чистотата на Вашата кожа, предотвратява нейното раздразнение и появата на пъпки и обриви. Засилва нейните съпротивителни сили срещу проникването на бактерии.
    2. За отстраняване на неприятната миризма на краката е необходимо след измиването им да ги третирате със Silver ToniX без да се забърсват. Освен това може да впръсквате в обувките и чорапите. Така противогъбъчният ефект на Silver ToniX е още по-силен.
   3. Периодичното пръскане под мишниците и преди всичко след баня, възпрепятства развитието на микроорганизми и разлагането на потта. По този начин се чувствате защитени и чувствате свежестта си през целия ден.
   4. При простуда, хрема, синузит Silver ToniX с екстракт от Мента прониква през кожата, подсилва кръвообръщението, успокоява и облекчава дишането. Лечебният и успокояващ ефект на Silver ToniX се подсилва от етеричните масла.

Предлагаме Ви 4 варианта на продукта Silver ToniX с натурален екстракт от:
-Лавандула
-Мента
-Микс от борово и салвиево масло
- Гераниево масло
Всяко от тях притежава допълнителни благоприятни свойства, действа релаксиращо и е напълно натурално, произведено в Карлово.


ВИДЕО
видеото се стартира с ляв клик върху екрана на плейъра или от стрелката "начало"

 

Get the Flash Player to see this player.

 

МЕДИИТЕ ЗА НАС


 

 Успешно представяне на плевенски ученици на национално състезание по природни науки
Публикувано от: Елина Кюркчиева в www.plevenzapleven.bg на 24.10.2015

    Ученици от 12 клас на СОУ „Пейо Яворов” – Плевен са участвали в проведеното във Варна ХIV Национално състезание по Природни науки и екология (за ученически проекти). Участвали са 10 проекта във възрастовата група V-VIII клас и 23 проекта във възрастова група IХ-ХII клас, информират от Регионалния инспекторат по образованието – Плевен.
    Отбор „Silver ToniX”, представян от Апостол Савов и Хинна Хинова, е презентирал и защитил проект на тема „Защитна свежест от природата”. Ръководител на проекта е Иван Бенков, главен учител и преподавател по Химия и опазване на околната среда, и икономически дисциплини в СОУ „Пейо Яворов” – Плевен.
    Проектът „Защитна свежест от природата” е насочен към решаване на хигиенни и здравословни проблеми на хора от различни възрасти. Крайната му цел е разработване на тонизиращи козметични продукти, които оказват благоприятно въздействие върху човешкото здраве, запазват чистотата на кожата и намаляват вредното въздействие на микроорганизми, вируси и гъби върху нея.
    За разрешаване на тези здравословни проблеми, отбор „Силвър Тоник” е проучил свойствата на йонизираната със сребърни йони (Ag+) вода и нейното лечебно действие. На състезанието учениците са представили резултатите от своята експериментална и изследователска работа и успешния резултат - тонизираща козметика Silver ToniX, създадена на база сребърна вода / йонизирна със сребърни йони Ag+ . С иновативна формула от Ag+ йони и натурални етерични масла, тези уникални продукти притежават мощен почистващ, освежаващ, антибактериален и антимикотичен ефект.
    Въпреки, че учениците от СОУ „Пейо Яворов” участват за първи път в национално състезание по Природни науки и екология, те са се представили отлично. Впечатлили са публиката и журито с това, че техния проект е завършен с реален продукт.
    Отборът е получил максималния брой точки във втория етап на състезанието – публичната защита на проекта.

ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО